Overslaan en naar de inhoud gaan

Projectbeheer vanuit internationale expertise

ARSIMA Projects is gespecialiseerd in het beheer, de implementatie en realisatie van internationale projecten inzake Finance (controlling, financiële consolidatie & rapportage, boekhouding, Business Intelligence-projecten...), Marketing en Strategy. 

Zelfstandig project manager en zaakvoerder Martin van Wunnik is al meer dan 20 jaar actief in de grenszone tussen IT en Finance. Zijn doel? Bedrijven en organisaties helpen bij het realiseren van internationale projecten – vaak met een ruime IT-component – dankzij de ervaring en expertise van zijn medewerkers en hemzelf. 

 

Financiële consolidatie en rapportage

Martin van Wunnik: “Mijn focus ligt op financiële consolidatie en rapportagesystemen voor multinationals en KMO’s. Daarnaast bied ik assistentie bij uw Business Intelligence-projecten, kasstroomanalyse of KPI-rapportage en geef ik seminaries en training. Deze veelzijdigheid is een enorm voordeel bij de optimalisatie of implementatie van uw financiële rapportagesystemen en de vertaalslag tussen IT en Finance die daar meestal mee gepaard gaat. Zo wordt het risico op vertragingen of mislukkingen tot het absolute minimum herleid.”

 

Brede expertise, ruime ervaring

De meerwaarde van ARSIMA Projects voor uw onderneming? Een ruime en internationale expertise op vlak van Finance en IT, gecombineerd met een pragmatische 'handen uit de mouwen'-aanpak.

Waarom ARSIMA Projects?

  • Vlotte vertaalslag tussen IT en finance
  • Brede ervaring in een internationale context
  • Expert in financiële consolidatie
  • Diverse formules mogelijk: Korte, op afroep recurrente of langdurige opdrachten

                                                                                                 Met de steun van Brussels Invest & Export