Overslaan en naar de inhoud gaan
Jan De Nul

Jan De Nul

Opzetten consolidatie systeem voor holdingmaatschappij, gebaseerd op on Microsoft Excel© and Access©, in samenwerking met Luxemburgse auditors (GrantThornton Luxembourg).

Russische-Belgische translatie module voor Russische 1C boekhoudprogramma in Microsoft Access©, samen met RARUS vennootschap (1C-Papyc).

Cantillana

Cantillana

Gezamenlijke definitie van een maatwerk consolidatie oplossing in SAP/DW voor Cantillana Groep (fabrikant van kant-en-klare mortels, pleisters, verven, tegellijmen en gevelisolatiesystemen)

BNP Paribas

BNP PARIBAS

Ontwikkeling en optimalizatie van de geconsolideerde rapportage systemen voor 2010 IT budgetten en vooruitzichten (wereldwijd 30 investment management vennootschappen). Analyse technische interface voor integratie projecten (Brussel en Parijs) en medewerking voor de functionele vereisten van het nieuw IS Control systeem

Consolite

Consolite 24/7

Gezamenlijke ontwikkeling van eigen consolidatie oplossing (Consolite) inclusief vooruitziende analytische module WK1 model, met legale-, samenwerkings- en netwerk-samenkomsten in New York City en Boston (deelnemer Belgische economische missie van Z.K.H. Prins Philippe van België).