Overslaan en naar de inhoud gaan

Event speaker

Naast publicist voor FD Magazine, is ARSIMA Projects-zaakvoerder Martin van Wunnik ook een veelgevraagd spreker op tal van Belgische en internationale evenementen. De onderwerpen van deze lezingen zijn meestal Finance en IT-gerelateerd. Denk maar aan ERP-mythes, big data of financiële beginselen. Hieronder vindt u een overzicht van de afgelopen en komende events in binnen- en buitenland.

Opleidingen & workshop

ARSIMA Projects geeft opleidingen en workshops, zowel klassikaal als op maat. De onderwerpen zijn erg divers: van Excel, basisbeginselen van het boekhouden of financiële topics tot financiële consolidatie of expatgerichte opleidingen. Deze workshops en opleidingen zijn geschikt voor particulieren, vennootschappen, organisaties en (semi-)overheidsinstanties.

Art services

Vanuit een bijzondere affiniteit met kunst is ARSIMA-zaakvoerder Martin van Wunnik ook zelf actief als financial & strategic art consultant. Hij biedt diverse financiële services en ondersteuning aan internationale artiesten en helpt hen met alle businessgerelateerde aspecten van hun beroep. Van de ontwikkeling van een businessplan en prijsberekeningen (via een strategische aanpak met marketingplan en cashflow management) tot de contacten met stakeholders. ARSIMA Projects' laatste samenwerking in dit verband was met de met de Brusselse artiest Ben Heine.

FinanceCoach24

Een nieuw bedrijf lanceren is vaak een risicovolle uitdaging. Meteen een goede start maken? Dan laat u best niets aan het toeval over. Maximaliseer uw kansen op commercieel succes en kies meteen voor het advies van een ervaren financieel expert.